POMPĂ CU ŞNEC FLOWMAN

FLOWMAN este o pompă cu şnec acţionată de un motor diesel în trei cilindri, un utilaj dezvoltat pentru transportul tuturor tipurilor de şape, cum ar fi: şape clasice, şape termoizolante, şape pentru încălzire în pardoseală, şape fluide, etc. Are capacităţi de transport impresionante, ajungând chiar la înălţimi de până la 30 de etaje (180 m).

PRINCIPALELE AVANTAJE
PUTERNICĂFLOWMAN este o pompă puternică, acţionată prin şnec. Rotorul şnecului are viteză variabilă, controlată de către operator, permiţând în acest fel controlul debitului de material şi distribuţia acestuia mult mai eficientă, acolo unde este nevoie. Pompa cu şnec are moduri de lucru bidirectional “înainte” sau “înapoi” prevenind în acet fel blocarea acesteia cu material. Motorul puternic cu 3 cilindri marca DEUTZ permite capacităţi de pompare de până la 18 mc/h şi la o distanţă/înălţime de până la 180 m, mulţumită presiunii de 35 bar.
SIGURĂ ŞI PRACTICĂ – grilajul de protecţie a cuvei este multifuncţional: pentru protectia operatorului şi pentru cernerea şi descompunerea materiarelor grosiere. În acest mod sunt prevenite blocajele pompei cu şnec, materialul transportat fiind mult mai uniform.
ROBUSTĂ – designul robust şi uşurinţa în operare sunt doar câteva dintre calităţile pompei FLOWMAN. Din grijă pentru client, la proiectarea maşinii au fost alese piese de uzură de calitate înaltă, pentru cheltuieli minimale de întreţinere şi servisare.
FLOWMAN – special conceput pentru transportul şapelor. Inginerii Glaap-Brinkmann au dezvoltat utilajul astfel încât acesta să poată face faţă cerinţelor zilnice ale şantierului de construcţie prin utilizarea de zi cu zi în cele mai vitrege condiţii.

DATE TEHNICE
MOTOR: DEUTZ cu 3 cilindri, diesel
PRODUCTIVITATE: până la 18 mc/h
PRESIUNE DE POMPARE: 35 bar
DISTANŢA / ÎNĂLŢIMEA POMPARE: până la 180 m
CAPACITATE REZERVOR: 45 litri
ÎNĂLŢIME DE UMPLERE: 1000 mm
DIMENSIUNI (LxlxH): 4500 x 1400 x 1350 mm
GREUTATE: 1050 kg (valoarea se poate modifica în funcţie de configuraţia utilajului)